Geplaatst in Geen categorie

Gebruik je verstand! 

  Mijn moeder zei altijd dat ik mijn verstand moest gebruiken. Dat vond ik niet altijd even makkelijk. Ik ben een wandelend gevoelsapparaat. Bovendien zijn gedachten van mensen gebaseerd op gevoel. Daar ben ik van overtuigd. 

Nu zoekt de hersenbank hersendonoren. Ik vind dat nogal wat. Je hersenen doneren. Je hoofd. Je gedachten. Maar het is voor een bijzonder goed doel.

Ik moet mijn verstand gebruiken. Wellicht is het zinvol om mijn hersenen aan de wetenschap over te laten. Niets zo belangrijk als wetenschappelijk onderzoek.

Wat zou u doen? 

Auteur:

Aefke ten Hagen (1975) is getrouwd met Tijmen en moeder van Tijl (9) en Bo (7). Ze leest graag en veel. Op 22 november, de Dag van het KOPP-kind, kwam haar eerste kinderboek uit. ´Mijn moeder kookt soep van tafelpoten´ is een verhaal over de elfjarige Fiep. Haar moeder heeft een bipolaire stoornis en dat vindt Fiep knap lastig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s