Geplaatst in Liefde. Veel liefde

Ik ben leuk, lief en anders

Afgelopen zaterdag stond het in de bijlage van het Noord Hollands Dagblad. ‘Mama is leuk, lief en anders´.

 

Een bipolaire stoornis is inderdaad geen geheim. Van mij mag het gerust in de krant. Wil je het hele artikel lezen? Dan moet je je je wel even abonneren op dit dagblad. Voor niets gaat de zon op. Zo is het ook. Stukje lezen? Klikkerdeklik! 

Auteur:

Aefke ten Hagen (1975) is getrouwd met Tijmen en moeder van Tijl (9) en Bo (7). Ze leest graag en veel. Op 22 november, de Dag van het KOPP-kind, kwam haar eerste kinderboek uit. ´Mijn moeder kookt soep van tafelpoten´ is een verhaal over de elfjarige Fiep. Haar moeder heeft een bipolaire stoornis en dat vindt Fiep knap lastig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s