Geplaatst in Liefde. Veel liefde

Het KOPP-kind in de Telegraaf

Een op de vier Nederlanders kampt met een psychiatrisch probleem. Voor hun kinderen is nog veel te weinig aandacht, stelt schrijfster Aefke ten Hagen, die zelf de bipolaire stoornis van haar vader geheim moest houden en er nu een kinderboek over schreef. „Ik mocht de vuile was niet buiten hangen.”

Lees hier verder over KOPP-kinderen.

Auteur:

Aefke ten Hagen (1975) is getrouwd met Tijmen en moeder van Tijl (9) en Bo (7). Ze leest graag en veel. Op 22 november, de Dag van het KOPP-kind, kwam haar eerste kinderboek uit. ´Mijn moeder kookt soep van tafelpoten´ is een verhaal over de elfjarige Fiep. Haar moeder heeft een bipolaire stoornis en dat vindt Fiep knap lastig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s