Geplaatst in Geen categorie

Lievelingsblog

narcisme

Papier is geduldig. Zo geduldig, dat ik de laatste jaren nauwelijks tot het schrijven van een goede roman ben gekomen. En in 2016 wil ik daar weer meer tijd voor maken. Daarom is het tijd voor een splinternieuw blog. Een beschAEFd blog. Een blog om van te houden.

Auteur:

Aefke ten Hagen (1975) is getrouwd met Tijmen en moeder van Tijl (9) en Bo (7). Ze leest graag en veel. Op 22 november, de Dag van het KOPP-kind, kwam haar eerste kinderboek uit. ´Mijn moeder kookt soep van tafelpoten´ is een verhaal over de elfjarige Fiep. Haar moeder heeft een bipolaire stoornis en dat vindt Fiep knap lastig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s