Geplaatst in Pieken en dalen

Crochalzen 

  
‘Ja, schatje. Dat zijn echt prachtige schoenen. Heel mooi’.

‘Die wil ik aan naar opa en oma’.

‘Dat snap ik goed dat jij dat wilt. Ze zijn prachtig’.

‘Mag ik die aan mama?’

‘Dat mag. Zeker. Als jij dat graag wilt, mag je ze absoluut aan. Maar weet je Tijl…’

‘Ik wil die aan mama’.

‘Dat zijn eigenlijk meer schoenen voor op de camping. Of voor in de tuin. Niet voor als je naar opa en oma gaat voor de paasbrunch’.

‘O ja. Staan mijn schoenen benenen?’ 

Als ik de Marketingmanager van Crocs was, zou ik gaan crocceteren met de lelijkheid van Crocs. ‘Nu in de aanbieding! Das lelijk meegenomen!’ Of: ‘Crocs. Altijd nog gezonder dan een croccet’. Maar ik werk daar niet. En ik ambieer het ook niet meteen. En daar zit m nu net de crox. 

Auteur:

Aefke ten Hagen (1975) is getrouwd met Tijmen en moeder van Tijl (9) en Bo (7). Ze leest graag en veel. Op 22 november, de Dag van het KOPP-kind, kwam haar eerste kinderboek uit. ´Mijn moeder kookt soep van tafelpoten´ is een verhaal over de elfjarige Fiep. Haar moeder heeft een bipolaire stoornis en dat vindt Fiep knap lastig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s