Geplaatst in De bestsellerbitch

Vakantie boeken en vakantieboeken

De mensen vragen mij vaak of ik nog tips heb. Ze zoeken mij niet op voor tips voor mooie vakanties, schoonmaakweetjes of opvoedingsadviezen. De mensen willen van mij weten welke boeken er mee moeten op vakantie.

Ik geef u mijn vakantie top 3. Let wel. De boeken staan in willekeurige volgorde. Ik kan gewoon niet kiezen. Ik geef ook geen sterren of andere kwantitatieve scores. Ik geef u gewoon drie mooie boeken mee.

Kippencollectief Echte barkeepers heten Henk Land van liefde Mireille van Hout

Het kippencollectief
Een boek dat je tijdens je reis in het vliegtuig of in een middag op het strand zonder veel moeite uitleest. Kakelvers van de pers: het kippencollectief. Hardop lachen mag en een glimlach is gegarandeerd.

Echte barkeepers heten Henk
Ik ben fan van Marja West. Uitgeteld (oeps… stiekem een vierde boek) was echt té grappig en bijzonder. Henk is een totaal ander boek. Het is een thriller waarbij je soms hardop in de lach schiet. En inmiddels weet ik: Oost, West, West Best.

Ibiza land van liefde
Na dit boek houd je niet alleen van Ibiza, maar ook van de schrijfster. Mireille van Hout schrijft zo mooi, zo zorgvuldig. Een boek om van te houden en mee te nemen in je vakantiekoffer.

Auteur:

Aefke ten Hagen (1975) is getrouwd met Tijmen en moeder van Tijl (9) en Bo (7). Ze leest graag en veel. Op 22 november, de Dag van het KOPP-kind, kwam haar eerste kinderboek uit. ´Mijn moeder kookt soep van tafelpoten´ is een verhaal over de elfjarige Fiep. Haar moeder heeft een bipolaire stoornis en dat vindt Fiep knap lastig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s