Geplaatst in Liefde. Veel liefde

Hoofd vol werk

vol hoofd

Met mijn hoofd vol werk, fietste ik naar huis. Thuis ging ik vrolijk verder. Ik checkte om de minuut mijn iPhone op mail van mijn werk, haalde de post uit het postvak, deed reclame bij het oud papier en pakte de gemarineerde kip uit de koelkast. Ik piekerde over mijn week en hoe ik die het best kon invullen. Ik sneed de groente, checkte mijn iPhone, deed de kip in de pan en brandde mijn hand aan een opspattende spetter olie. Ik deed mijn jas uit, zette mijn tas weg, checkte mijn iPhone en deed de deur open. Meteen ging ik door mijn knieën.
Een lach van oor tot oor.
‘Mama!’
Het piepkleine mannetje wandelde in mijn armen. Zijn broer in zijn kielzog en ik in het nu.

Auteur:

Aefke ten Hagen (1975) is getrouwd met Tijmen en moeder van Tijl (9) en Bo (7). Ze leest graag en veel. Op 22 november, de Dag van het KOPP-kind, kwam haar eerste kinderboek uit. ´Mijn moeder kookt soep van tafelpoten´ is een verhaal over de elfjarige Fiep. Haar moeder heeft een bipolaire stoornis en dat vindt Fiep knap lastig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s