Geplaatst in Pieken en dalen

Humoristische romans?

 

 

Is een boek over manisch depressiviteit humoristisch? Het kan wel, natuurlijk. Mijn collega-schrijver en bipolair Pieter Overduin weet van elke episode een feest te maken. Dat doet hij goed. Volgens Bol is Koosje oook een humoristische roman. Wat vind jij?

Auteur:

Aefke ten Hagen (1975) is getrouwd met Tijmen en moeder van Tijl (9) en Bo (7). Ze leest graag en veel. Op 22 november, de Dag van het KOPP-kind, kwam haar eerste kinderboek uit. ´Mijn moeder kookt soep van tafelpoten´ is een verhaal over de elfjarige Fiep. Haar moeder heeft een bipolaire stoornis en dat vindt Fiep knap lastig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s