Geplaatst in Liefde. Veel liefde

Babybytes – Helemaal geen stomme mama

babybytes

‘Mama’, hoorde ik een stemmetje fluisteren. ‘Mama!’
Ik werd wakker en zag door mijn wimpers heen dat het kwart voor zes was.
‘Mama, jij bent helemaal geen stomme mama.’

Vanaf donderdagavond 1 september blog ik voor Babybytes. Eens per twee weken is mijn blog hier te lezen. 

Auteur:

Aefke ten Hagen (1975) is getrouwd met Tijmen en moeder van Tijl (9) en Bo (7). Ze leest graag en veel. Op 22 november, de Dag van het KOPP-kind, kwam haar eerste kinderboek uit. ´Mijn moeder kookt soep van tafelpoten´ is een verhaal over de elfjarige Fiep. Haar moeder heeft een bipolaire stoornis en dat vindt Fiep knap lastig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s